Obertura Biblioteca Nadal 2014-2015

A principis d’aquest curs, el tancament de la Biblioteca ETSEIB des del 24 de desembre fins al 2 de gener era visible en els horaris oficials de la seva web. Però després del Consell de l’Estudiantat celebrat el dilluns 15, Rectorat va canviar la seva postura sobre l’obertura de l’ETSEIB i la seva biblioteca. Dimecres 17 ens vam reunir un cop més amb el Vicerector d’estudiantat de la UPC Joan Puigdomenech i la Direcció de l’Escola per tal d’assegurar que aquesta postura era en ferm i que es complís el que sempre hem demanat: biblioteca i escola obertes tots els dies del 23 de desembre fins al 2 de gener, exceptuant els dies festius.

Després d’aquesta reunió, es va acordar l’horari d’obertura de la biblioteca i de les sales d’estudi. Els dies que ambdós espais romandran oberts seran: 27, 28, 29 i 30 (de 10:00 a 20:00) i 31 (de 8:30 a 14:00). Recordem que a partir del dia 2 de gener, es mantenen els horaris: dies 2,3 i 4 (de 10:00 a 14:00) i dia 5 (de 8:30 a 14:30).

Aquests són els actes que es van dur a terme per tal d’aconseguir-ho:

-Un mes de renions constants i negociacions amb Rectorat.

-Pressió als òrgans de govern de la UPC

-Dues assemblees obertes:

  • Primera: dijous 11 a les 12h al Hall per informar a l’estudiantat de la situació i prendre mesures.
  • Segona: dijous 18 a les 12h al Hall, on es va valorar l’última proposta del rectorat.

-Recollida de signatures per tal de fer visible l’opinió de l’estudiantat respecte l’obertura de la biblioteca.

Cal remarcar que l’ETSEIB no és l’únic centre obert durant les vacances:

-La Sala d’Estudis de Campus Nord disposa d’un  horari nocturn des del 27 de desembre al 22 de gener , des de les 8 del matí a les 3 de la matinada.

– Rectorat es compromet a obrir la Sala Àgora (també a Campus Nord) quan l’aforament de la Sala d’Estudis de Campus Nord estigui complet, sempre i quan aquesta no estigui reservada per a una altra activitat. Conseqüentment, durant el període de Nadal, a més de la Sala d’Estudis de Campus Nord es disposarà de la Salà Àgora si la demanda és elevada.

NOTA: Si la demanda encara fos superior i també s’emplenés la Sala Àgora, s’habilitarien els menjadors de Campus Nord com a espai d’estudi.
-També s’ha avançat l’ obertura els caps de setmana del segon quadrimestre al  14 de febrer per tal de disposar d’un espai d’estudi durant tot el quadrimestre.