Reconeixement de Crèdits

Sabíeu que al cicle de xerrades que va organitzar des d’ESF s’hi reconeixien crèdits??

Què és això?

L’estudiantat de les titulacions de Grau poden obtenir reconeixement acadèmic de fins a un màxim de 6 ECTS del bloc optatiu de Q8 per la participació en activitats d’extensió universitària culturals, esportives, de representació estudiantil, solidàries i de cooperació.

L’estudiantat podrà consultar a l’apartat de Reconeixement d’Activitats de la seva e-secretaria el llistat de totes les activitats que ha realitzat simultàniament amb la titulació de grau que cursa.

Quan es fa?

En el seu últim quadrimestre dels estudis de grau (al mes d’abril i mes d’octubre) l’estudiant podrà seleccionar quines d’aquestes activitats realitzades vol que s’incorporin al seu expedient de grau com a reconeixement . Aquesta sol·licitud generarà un pagament (menor que el cost del crèdit per assignatura troncal o optativa). Un cop abonat l’import corresponent, l’activitat quedarà com a reconeguda a l’expedient de grau.

Com es fa?

Els estudiants que simultàniament amb els seus estudis de grau hagin realitzat alguna activitat susceptible de reconeixement de crèdits optatius d’extensió universitària, hauran de presentar al SIAE la instància de sol·licitud tot omplint el formulari que podeu trobar aquí http://www.etseib.upc.edu/docs/-_Informaci_Acadmica/-_SIAE_Secretaria_Virtual/Formularis/Catala/Formulari_Reconeixement_ECTS.pdf , adjuntant si s’escau, la documentació acreditativa corresponent. Aquest formulari  es podrà presentar al SIAE quan es tingui la justificació suficient per obtenir un nombre enter d’ECTS.

Addicional:

Aquí teniu el llistat de totes les activitats culturals que tenen reconeixement de crèdits:

http://147.83.195.63/activitats/activitats.asp

Per altres tipus de reconeixement de crèdits podeu consultar a http://www.etseib.upc.edu/ca/q8-graus-i-treball-fi-de-grau