Categories
Assemblea Notícies

L’escola estarà oberta!

El rectorat volia tancar la biblioteca durant el Nadal, però des de l’assemblea es va negociar i finalment es va aconseguir obrir-la. Malgrat l’èxit, la negociació va ser lenta i poc eficient: tota l’atenció es va fixar en l’obertura en aquella època d’exàmens, deixant el quadrimestre de primavera desatès i ara en patim les conseqüències. Aquesta Setmana Santa la biblioteca de l’ETSEIB romandrà tancada. Una biblioteca de petita capacitat si tenim en compte el nombre d’estudiants de l’escola: 1,759 estudiant/m2, o bé  10,265 estudiant/punt de lectura, és la segona amb menys capacitat/nombre estudiant de la UPC, seguit de l’ETSEIAT. I tot i així, se’ns retalla el seu servei.

Tot i que la direcció va enviar un mail a les associacions dient que també tancaran l’escola i, a la web, posa que és horari no lectiu, hem rebut aquest correu des de la direcció:

“””

-El calendari d’obertura extraordinària de l’ETSEIB, tant de les Sales d’Estudi com de la Biblioteca, està pactat amb vosaltres, per a tot el curs 2014-2015, des del 25 de setembre.

–La direcció de l’ETSEIB ha fet “mans i mànigues” per respectar el pacte que té amb vosaltres i per tant no farà cas al que va acordar el Consell de Govern i el Consell Social respecte al tancament d’edificis per Setmana Santa.

-Com a conclusió:

-Les Sales d’Estudi de l’ETSEIB estaran obertes en el seu horari habitual del 30 de març al 2 d’abril i en horari de 9h a 23h del 3 al 6 d’abril.

“””