Qui som?

L’Assemblea d’estudiants de l’ETSEIB som una agrupació d’estudiants de l’Escola que compartim inquietuds polítiques i que creiem en la participació activa i directa de l’estudiantat més enllà de les aules. Per dur-ho a terme ens reunim en assemblees obertes setmanalment, on qualsevol persona pot aportar la seva opinió i les seves propostes per ser debatudes i tractades pel col·lectiu. Aquestes reunions s’anomenen executives.

Des de l’Assemblea treballem per millorar la situació actual de la Universitat Pública així com denunciar i lluitar en contra dels atacs que rep aquesta per part dels diferents estaments que la controlen i hi influeixen. Tot això amb l’objectiu d’una Universitat realment Pública i de Qualitat. Amb aquest objectiu organitzem la nostra lluita en dues vessants:

Treball global creant xarxa amb la resta d’assemblees que treballen per les mateixes finalitats, ja que només amb la unitat tindrem al força per dur a terme els canvis profunds que ens plantegem i als quals aspirem.

Treball local dins de la nostra Escola per propiciar la transformació en el nostre entorn més proper i incidir  així en els afers concrets de l’ETSEIB, englobant-ho tot en la mateixa lluita. Exemple d’això són els projectes de la Borsa de llibres o el Mercat d’intercanvi amb els quals els estudiants de l’escola utilitzen el material docent necessari de forma gratuïta. També estem presents en els òrgans de govern tant a nivell d’Escola (Junta d’Escola) i UPC (Claustre, Consell de Govern i Consell de l’Estudiantat) on els membres de l’Assemblea en són portaveus. Ens hi presentem sota el nom de El Pati Nou.

És per tot això que entenem que aquesta lluita s’ha de dur a terme des d’una visió anticapitalista, ja que són els interessos privats i mercantilistes els que més traves posen a l’assoliment de la universitat que volem.

On som?

Ens trobem a l’edifici H de l’ETSEIB (Avda. Diagonal 647, 08028 Barcelona) a la 1a planta a l’esquerra i al fons del passadís.

El nostre contacte és assemblea.etseib.upc@gmail.com i els nostres mitjans de difusió són facebook https://www.facebook.com/assemblea.etseib.upc, twitter https://twitter.com/AssembleaETSEIB i aquesta mateixa web.