Concurs de relats eròtics ETSEIB

Cada dia arribava tard a classe, però això és el que va fer fixar-me en ella, a part dels seus pits. Es deia Érika i cada cop que entrava per la porta em deixava bocabadat. Potser no era tan espectacular, però era just el meu prototip, va ser atracció total des del primer cop que la vaig veure.

Amb lo tímid que era no m’atrevia a dir-li res, la mirava però mai feia el pas de presentar-me. Casualitats de la vida, em va tocar fer amb ella les pràctiques d’electromagnetisme. Era la meva ocasió, ara li parlaria si o si.

Va arribar el dia de la pràctica i, mentre fèiem el treball, li anava dient tonteries, vam connectar des del primer moment i estava clar que hi havia atracció per ambdues bandes. Al acabar les pràctiques, vam anar a dinar junts. Allà es on va començar tot. Els dos anàvem deixant indirectes, i la cosa va anar pujant de to. Li vaig agafar la mà, tímidament, ella em va mirar i va somriure. Se’m va treure la vergonya i li vaig proposar que després de dinar em seguís, que la volia menjar a petons. Ella va riure. Potser estàvem anant massa ràpid, però a qui li importava.

Després de dinar, em va seguir, acceptant la meva proposició. Vam pujar del bar de l’ETSEIB a la planta 5. Ella estava confusa, però li vaig dir que em seguís, que ja veuria. Vaig anar en direcció als ordinadors, la vaig agafar de la mà i la vaig portar fins el lavabo de minusvàlids. Vaig tancar la porta amb clau mentre deixàvem les motxilles al terra. –Érika, m’agrades molt- li vaig murmurar a cau d’orella mentre la començava a acariciar. Va somriure i em va començar a tocar el cul. No podia esperar més havia estat molt de temps esperant això.

Ens vam desfer de les motxilles tan ràpid com vam poder. I em vaig llençar a sobre, la vaig estampar contra la paret, sense fer-li mal, i li vaig plantar un petó a la boca. Jo li abraçava el coll i ella m’abraçava quedant-li les mals a l’altura del meu cul. Li agradava tocar el meu cul. Vaig apartar-li els cabells cap un costat i va començar la seducció. –Estàs preparada?- li vaig dir a cau d’orella. Ella va somriure, -preparada per que?- va dir aixecant les celles. –Per tot això que et faré ara- i vaig començar a recitar-li a cau d’orella els meus moviments, mentre els feia.

Primer de tot, t’acariciaré la cara, m’agraden molt les teves galtes. Després et començaré a tocar els pits i aniré baixant la mà fins arribar a sota la panxa. Et posaré la mà per dins la samarreta i et tocaré els pits per dins. Després, et baixaré la bragueta, a poc a poc, i amb un dit et començaré a tocar el cony, per sobre d’aquest tanga que portes. Estava força mullada, semblava que ho feia bé de moment i que li agradava. Llavors t’apartaré el tanga, i et començaré a tocar per dins.

Tenia el cony depiladet, com a mi m’agrada, estava molt mullada. –Buf, mare meva, com m’estàs posant- va dir ella amb veu melosa que em va excitar encara més. Li vaig seguir tocant el cony, vam canviar la posició, per estar més còmodes. Ella es va agafar al suport per invàlids i jo em vaig posar darrere, just abraçant-la. Vaig seguir en la meva línia, vaig entrar el dit cor amb suavitat, movent-lo per les parets ben mullades de la seva vagina. Vaig començar a ficar-lo dins, i vaig afegir el dit anular, fent el que amb els meus amics li dèiem un “Spiderman”, per la postura de la mà. –T’agrada l’”Spiderman”? – Puf, m’encanta, tens uns dits màgics- Estava molt calenta, i va començar a moure el cul, tenia just el calçot tocant-lo i es va posar més dur encara del que estava. Mentre la seguia tocant vaig començar a dir-li porcades. –Érika, ara t’ho faré més ràpid, et faré arribar a l’orgasme amb els meus dits, i no pararé fins que cridis de plaer i em deixis les mans empapades. Vaig posar-li els dits tot lo dins que vaig poder i els movia per tocar-li just la part de sota el clítoris, just on estava el punt G. Els movia molt ràpid, però amb molta cura. Va començar a gemegar: –buf, no paris ara, estic a punt. Vaig seguir, repetint el moviment tant ràpid com podia i ella va començar el cul per excitar-me i a cridar. –Oooh, puf, ooooh, mare meva, oooh- havia tingut el primer orgasme.

Va girar-se i em va començar a menjar la boca. –Mare meva com mous els dits, cap noi m’havia posat tant mai- em va començar a tocar el penis per sobre el pantaló, el tenia ben erecte. –Ara et toca disfrutar a tu- va dir somrient mentre em descordava el cinturó i em baixava la bragueta,i els pantalons. Sense treure’m els calçotets la va acariciar i hi va apropar la cara. Em va mirar als ulls mentre la llepava des de sota fins a dalt. –T’agrada? –Puf, no ho veus com està, és clar que m’agrada. Estava molt excitat, la tenia ben dura i em sentia feliç al haver fet que es corregués ja un cop. Em mirava i la acariciava, li feia petons molt suaument, posant nomès els llavis en la punteta.

Llavors em va baixar els calçotets. –Joder!- va dir ella- Està molt dura, si que t’agrado- va dir mentre es reia. Jo ja no s’havia on posar-me estava super calent i desitjava que me la mengés d’una vegada. Em va començar a masturbar amb la seva mà dreta, i anava mirant les cares que posava. Ella disfrutava veient com em feia esperar i em seduïa amb la polla entre les seves mans, amb la llengua al costat. Em va abaixar la pell, va quedar la punteta al descobert i llavors se la va posar a la boca. –Puf- vaig dir, ella em mirava i disfrutava veient lo excitat que estava. Va començar a moure la llengua en cercles, mentre amb la mà m’acariciava els ous i em masturbava la part de sota. Va començar a ficar-se-la tota dins. –Fes-m’ho sense mans- li vaig demanar. Ella obedient, va posar-se genoflexionada, agafant-se les dos mans i posant-les darrere la seva esquena. Començava a dins, se la estava menjant tota. Vaig agafar-la del cap. –Et molesta que t’agafi del cap i t’acompanyi amb la mà? –No- va respondre ella, però no et corris a la boca sisplau – Ok – Em va tornar boig, com la llepava.

Se la ficava a dins, jugava amb la llengua, la movia molt ràpid en la punta cap als costats. Va tornar a agafar-la amb la mà i m’anava mirant als ulls, jo no parava de bufar i ella es reia i s’esforçava més. –Buf, mare meva com m’estàs posant- Ella em va mirar i es reia. –T’agrada com la chupo? –Si, m’encanta ho fas molt bé. Llavors es va aixecar i em va fer un petó a la boca.

Em seguia masturbant amb la mà, em va menjar el coll i em va dir a cau d’orella. –Vull que me la fiquis, vull que em facis l’amor. Llavors li vaig treure els pantalons i em vaig treure la samarreta. La vaig agafar per les cames i la vaig asseure a sobre la cadena del vàter. Jo vaig baixar la tapa i em vaig seure. –Anem a comprovar que estigui tot ben preparat. Llavors li vaig ficar un ditet al cony mentre li feia petons a la panxa. Vaig baixar i li vaig començar a menjar el cony, i la anava mirant. –Sembla que està prou bé-

Em vaig aixecar, vaig agafar la motxilla i vaig treure un condó, me’l vaig posar tan ràpid com vaig poder. Em vaig escopir a la mà per lubricar una mica. Ella servicial es va ajupir i me la va chupar, deixant-me-la ben ensalivada. Llavors va venir el que desitjava des del primer dia que la vaig veure. Li anava a fer l’amor. Em vaig asseure a la tassa del vàter i ella es va posar a sobre. Li vaig començar a ficar lentament, però entrava sola per lo mullada que estava ella. –Buf la tens molt dura – Si però està entrant bé, estem els dos molt posats.

Llavors ella es va començar a moure, suau, i jo em movia al compàs. –Et mous molt bé, mai havia tingut tanta complexitat a la primera- vaig somriure – amb lo guapa que ets i lo bé que et mous, m’ho poses molt fàcil. Llavors li movia lent, lent, lent i de sobte li vaig ficar de sobte, provocant el seu primer gemit. –ooooh va cridar ella. –T’he fet mal? – Ha sigut un gemit! M’encanta que me la fiquis fins a dins sense que m’ho esperi. Vam seguir així una estona. A poc a poc i sorpresa. La tenia molt dura i ella ho notava. Els dos estàvem molt calents i a punt per arribar fins al final. –Mai havia estat tan bé amb una noia, m’agrades molt i es molt especial per mi. –Buf, jo no m’imaginava mai que contactaríem tan bé, mare meva, folla’m, acaba ja!

Es va començar a moure molt ràpid, li vaig agafar els pits, li vaig apretar un contra l’altre, i li llepava els dos pits. Ella es va començar a moure molt ràpid, m’esgarrapava l’esquena. –Estàs a punt? Mare meva, que vinc que vinc – Aguanta una mica, una mica- Vaig aguantar, seguia amunt i avall – Puf com m’estàs posant, el millor de la meva vida- llavors ella va començar a cridar –Ohh ohh i jo també em vaig córrer, vam acabar alhora en un seguit d’orgasmes.

Ens vam mirar, em vaig treure el condó. –Mare meva Èrika, ets espectacular. –Tu també, i em va plantar un petó. Vam començar a vestir-nos. –Ho repetirem? Li vaig preguntar. –Clar que si, si tots son així. Llavors vam marxar del lavabo, on va quedar una bonica olor a sexe, i vam anar a la biblioteca, amb la cara de felicitat, a fer l’informe de les pràctiques d’electromagnetisme.