Concurs BCN Energy Appathon

És un concurs de desenvolupament d’APPs sobre energia i sostenibilitat, que organitzen Schneider Electric i Microsoft, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, i que suposa premis importants per als guanyadors.

Aquest concurs se celebra dins del marc del Congrés internacional Smart City a Barcelona que tindrà lloc durant aquest mes de novembre. A més, al voltant d’aquest congrés, s’organitzen diverses jornades i activitats(a banda del concurs), que podrien ser d’interés per al col·lectiu d’estudiants de l’ETSEIB.

i-app-youAquí teniu informació sobre les bases, així com dues persones de contacte que us poden facilitar més informació si ho creieu necessari:

https://www.apps4fun.es/efficientapps/es-es/default.aspx

guillaume.teyssie@schneider-electric.com

josep-maria.peiro@schneider-electric.com