Cursets d’HP

ENCARA QUEDEN PLACES AL CURSET D’HP D’AQUESTA SETMANA:

Dijous 27N: 15h a l’aula 28.8−Aula Conferències de l’edifici I

Recordeu que si us hi voleu apuntar heu de passar pel local (planta 1 a l’esquerra al fons del passadís) i només heu de deixar una fiança de 5 euros/persona que serà tornada una setmana després de la finalització dels cursets. Recordeu també que hi ha un mínim de 5 persones per tal que el curset es dugui a terme així que en cas que algun s’anul·li, us avisarem per mail. Els cursets tenen un màxim de 3h de durada. En aquesta web podreu trobar la HPpedia per si voleu material de suport.

Els que ja vareu fer el curset d’HP, ja podeu venir a recollir els diners de la fiança ! Els que us vam aplaçar el grup, podeu apuntar-vos als grups que hem obert aquesta setmana o bé no apuntar-vos a cap i llavors se us tornaran els 5 euros!