DIA PER LA MÚSICA

El DPM (Dia Per la Música) és la festa que promovem i organitzem des de l’Assemblea ETSEIB per tal de donar a conèixer grups i DJs que comencen a donar els primers passos.

Aquesta és la festa “petita” que organitzem i en ella potenciem i donem l’oportunitat de participar a aquells grups i DJs que formen part de la nostra facultat, així com d’altres grups interessats en tocar-hi.
(Us actualitzarem grups i horaris definitius properament).

És un dia de festa i celebració on apart de disfrutar de la música realitzem d’altres activitats per tal de fer grup i unió entre l’estudiantat. Algunes d’aquestes activitats són:

– Fira d’associacions amb:
// ETSEIB Racing // SOS ETSEIB // ESF // BEST // ESN // Aula Lliure // Escalada // Cine Club // Club Esportiu // Club de teatre // Ampeer Team // Assemblea ETSEIB
– Tast begudes de la terra
– Escacs Extrem
– Beer-Pong
– Posa’t a prova amb reptes enginyerils
– Karaoke (per acabar la festa!)

Pel que fa als àpats, aquests són preparats de forma solidària per part de diferents associacions de l’Escola per tal d’autofinançar-se. Us animem a tots a deixar el tupper a casa! Aquest any….

Dinar: Enginyeria Sense Fronteres Universitat
Sopar: IAESTE Catalunya

No hem d’oblidar però que el DPM també és un dia de reivindicació on es defensa el dret dels estudiants, fer-nos nostra la universitat i sobretot reivindicar les festes universitàries com a ESPAIS LLIURES D’AGRESSIONS SEXISTES ni cap altra falta de respecte o vulneració de la llibertat individual.

________________________________________
RECORDEU:
– No es poden entrar begudes de vidre.
– A partir de les 19h només es podrà entrar a l’Escola amb el carnet de l’ETSEIB.
– A partir de les 21h NINGÚ podrà entrar a l’Escola.
________________________________________

Us deixem el link del DPM 2014 per anar-vos fent ganes!!

SALUT I MÚSICA!!!

#ETSEIB
#DPM