Convocatòria d’Ajuts a Projectes 2017

Si ets una assocaciació de l’escola o bé un grup d’estudiants, aquesta és la teva oportunitat de demanar una petita ajuda econòmica per a un projecte culturals i/o educatius. La convocatòria d’ajuts del Consell de l’Estudiantat (CdE) per a projectes culturals i/o educatius és una eina que vol fomentar la participació de l’estudiantat en la vida universitària de la UPC. Aquesta convocatòria estableix uns criteris i pautes (Bases CAP 2017), què pretenen afavorir determinades actuacions que es consideren estratègiques, diversificant d’aquesta manera la vida universitària als campus universitaris de la UPC.

Poden optar als ajuts atorgats en el marc d’aquesta convocatòria totes les delegacions d’estudiants de la UPC, les associacions d’estudiants de la UPC i grups d’estudiants i estudiantes amb matrícula en vigor en estudis oficials de la UPC (graus, estudis de segon cicle o màsters). Els projectes impulsats en el marc d’aquesta convocatòria seran finançats a càrrec del pressupost del Consell de l’Estudiantat (CdE)

Troba més informació i mira els passos a seguir per demanar l’ajut a la web del CdE. Tens fins al 30 de juny per demanar-ho!

CAP_cartell-01