FESTA DE L’ESCOLA 4 de maig

Ja és aquí la gran Festa de l’Escola!!!

Aquest any serà el divendres 4 de maig!!! Hi haurà diverses activitats durant tot el dia i música al carrer a partir de les 15 h. Dinar, berenar i sopar a càrrec de diverses associacions, deixa el tupper a casa!!!

Aquí us deixem els grups que ens acompanyaran i el cartell i l’horari de les activitats perquè pugueu apuntar-vos!


DIVENDRES 4 DE MAIG:

10h: Torneig 3×3 de futbol al carrer Us esperem el divendres 4 de maig al carrer Pascual i Vila (entre les facultats de Física i Industrials) Apunta-t’hi!!

12h: Cursa de les escales Premi als guanyadors, millor disfressa… Apunta-t’hi!!

12h: ESCAPE UNI [PLAÇES ESGOTADES]

12:30h: ETSEIB Tour Un dels clàssics de la festa de l’Escola! Apunta-t’hi!!

12:30h: Classe d’SPINNING A càrrec del gimnàs, per anar fent gana! [Sense inscripció prèvia; Places limitades] [Lloc: Plaça de l’Enginy]

13:30h: 1r TORNEIG DE CLASH ROYALE T’hi vols apuntar? Hi ha premi, passa pel local de l’Assemblea, a la planta u al final del passadís!  [Inscripció: 1€][ Lloc: Aula H-0.3] Mira el cartell!!

15:30h: Gimcana d’associacions Les associacions han preparat diverses activitats per animar la tarda! [Inscripció per equips  de 5-6 persones al local de l’assemblea; 1€/persona] [Lloc: Plaça de l’Enginy] Mira el cartell!!

17:00h: BEER PONG El joc més popular arriba el 4 de maig, no et quedis sense jugar una partida! [Inscripcions al moment; Lloc: Peixera]

I durant tot el dia: l’ENTREPASSADISSOS!!T’agradaria conèixer gent nova de la universitat i passar una bona estona? Apunta-t’hi!! [A partir de les 18h a la barra]


No oblidem però que aquesta festa també és un dia de reivindicació on es defensa el dret dels estudiants, fer-nos nostra la universitat i sobretot reivindicar les festes universitàries com a ESPAIS LLIURES D’AGRESSIONS SEXISTES ni cap altra falta de respecte o vulneració de cap llibertat individual.

________________________________________
RECORDEU:
– No es poden portar ampolles de vidre.
– GOT NO RETORNABLE-> Porta’l de casa!
________________________________________