Actuals

Compromís

Des de l’Assemblea d’Estudiants de l’ETSEIB estem lluitant pel Compromís contra la Crisi Educativa juntament amb altres assemblees universitàries.

El Compromís contra la Crisi Educativa tracta sobre 5 punts bàsics:

  • Equiparació de preus entre màsters i graus i graus entre si.
  • Remuneració obligatòria per les pràctiques.
  • Suport per l’absolució de totes les encausades per defensar la Universitat pública.
  • Pla de xoc pel català contra l’emergència lingüística.
  • Protocols feministes efectius i revisió dels plans docents.

Si vols més informació sobre el compromís pots anar a compromiscrisieducativa.cat.

Actualment estem negociant perquè el president de l’ACUP signi el document. Si vols tu també et pots unir a la lluita!

Presencialitat

Com ja sabreu el COVID-19 ha fet que l’ensenyament fos en línia. Tot i que l’ensenyament obligatori es completament presencial i hagin permès que a les universitats un 30% dels alumnes matriculats puguin anar presencialment, a la nostra escola no hi ha cap curs que hi estigui anant si no és per pràctiques.

Creiem que això afecta greument al nostre aprenentatge i no ens permet desenvolupar-nos plenament. A més, estem convençudes que l’Escola i la UPC podrien haver posat més recursos per evitar aquesta situació. Per aquest motiu, seguirem lluitant per un 100% de presencialitat en una universitat segura.

Suport a les associacions

Amb la pandèmia, les associacions estan arribant a una situació límit i no estan rebent el suport que necessiten per part de les institucions. Per aquest motiu, col·laborarem amb totes elles per fer projectes plegades i establir vies de difusió col·laboratives. En aquest context, divendres 14 es va celebrar la Jornada d’Associacions a la nostra Escola.