Categories
Notícies Trasllat Besòs

Resum obres Campus Besòs

Us adjuntem un resum de la visita a les obres del darrer 28/04/2015. L’arxiu l’ha fet la Comissió Campus Besòs (gent de l’EUETIB), als qui agraïm l’accés a aquesta informació i la feina que porten fent al respecte.

[wpfilebase tag=file id=1096 /]

 

Com a resum comentar que al setembre 2016  estaran acabats l’edifici A (per l’estudiantat) i el C i I (per recerca i investigació).

La resta d’edificis no se sap del cert quan es construiran, o si es construiran.

Aquí teniu els plànols previtos pel Campus Besòs de l’edifici A:

Captura de pantalla (20) Captura de pantalla (21) Captura de pantalla (22) Captura de pantalla (23) Captura de pantalla (25) Captura de pantalla (24) Captura de pantalla (26) Captura de pantalla (27) Captura de pantalla (28) Captura de pantalla (30) Captura de pantalla (31)